Privacybeleid | Systeemplafond.nu

Privacybeleid Systeemplafond.nu

Wanneer jij op onze website iets bestelt, hebben wij gegevens nodig om ervoor te zorgen dat we jouw bestelling kunnen bezorgen.
Wij gaan altijd zorgvuldig met deze persoonlijke gegevens om en dragen er zorg voor dat ze veilig worden bewaard.
In onderstaande uitleg willen wij jou graag duidelijk vertellen wat wij met deze persoonlijke gegevens doen en waarom wij ze nodig hebben.
Mocht je na het lezen van ons privacybeleid nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.


Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd wijzigen wanneer nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven.
Op onze website systeemplafond.nu vind je altijd het meest actuele privacybeleid.



1. Verantwoordelijkheid verwerking persoonsgegevens

ABA b.v.  (“systeemplafond.nu”), gevestigd aan de Havenkade,14 in Assen, is de verantwoordelijke voor de verwerking
van gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.


2. Toepassing privacybeleid 

Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die systeemplafond.nu verwerkt van iedereen die weleens contact heeft (gehad)
met systeemplafond.nu, zoals onze bezoekers, klanten en zakelijke contactpersonen.


3. Verwerking persoonsgegevens

Onze persoonsgegevens verstaan wij alle gegevens die herleidbaar zijn tot jou als individu. Denk hierbij aan jouw naam, telefoonnummer,
adres of e-mailadres. Maar ook gegevens zoals je IP-adres of systeemplafond.nu klantnummer zijn persoonsgegevens. En andere gegevens
die uniek zijn voor jou, zoals je systeemplafond.nu bestelgeschiedenis of surfgedrag.


Wij verwerken de persoonsgegevens van iedereen die direct of indirect contact heeft (gehad) met systeemplafond.nu, zoals (zakelijke) klanten
en contactpersonen. Wij krijgen deze gegevens rechtstreeks van jou, wanneer je onze website bezoekt, een account aanmaakt
en bepaalde gegevens invult of wanneer je contact zoekt met onze klantenservice.

Hieronder vind je een uitleg over welke gegevens wij van jou verwerken, waarom wij dit doen en hoelang deze worden bewaard:

- Verwerking gegevens van jouw bestelling
  Wanneer jij bij ons iets bestelt hebben we bepaalde gegevens van je nodig om jouw bestelling correct te kunnen bezorgen en
  je daarnaast op de hoogte te kunnen houden over de status van je bestelling. Ook voor eventuele retouren zijn deze gegevens nodig.   
  Hiervoor verzamelen wij je naam, e-mailadres, bezorg adres(sen), betaalgegevens en je telefoonnummer. Deze gegevens zijn nodig om
  de overeenkomst uit te voeren die je met ons hebt gesloten. Op grond van de wet moeten wij de gegevens gerelateerd aan je bestelling
  7 jaar bewaren. 


- Persoonsgegevens van jouw account
  In jouw persoonlijke account bewaren we de volgende gegevens: je naam, (bezorg- en woon-/ vestigings-) adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres,
  geboortedatum (als je die hebt opgegeven), betaalgegevens en kortingscodes. In je account bewaren we ook je bestelgeschiedenis inclusief gekozen
  afleveropties. Wij bewaren de gegevens in jouw account zolang je actief klant bij ons bent. Je kunt op ieder moment een verzoek doen om jouw
  gegevens te laten verwijderen in je account.

- Verwerking contact met onze klantenservice
  Je kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt met ons bellen,
  e-mailen of chatten. We kunnen je een volgende keer sneller helpen door jouw gegevens te bewaren. De aantekeningen over het klantcontact
  bewaren wij dan ook zolang je actief klant bij ons bent.

- Persoonsgegevens voor een optimale winkelbeleving 
  Op onze website systeemplafond.nu staan duizenden producten. Wij willen jou dan ook graag helpen om tussen al deze producten te vinden wat je zoekt.
  Allereerst zorgen wij ervoor dat onze website goed werkt zodat jij optimaal kunt winkelen. Daarvoor verzamelen we bij een bezoek aan systeemplafond.nu
  jouw IP-adres, informatie over je internetbrowser, eventuele taalinstellingen en informatie over de instellingen van het besturingssysteem van de computer
  of het mobiele toestel waarmee je ons bezoekt. We zorgen er ook voor dat systeemplafond.nu zo relevant mogelijk is door onze winkel af te stemmen
  op jouw persoonlijke voorkeuren. Om dit te kunnen, verzamelen we je zoek-, klik en koopgedrag bij systeemplafond.nu Wij gebruiken deze gegevens
  voor het in kaart brengen van generieke klant patronen, zodat we die op individueel niveau in kunnen zetten. Wij bewaren deze gegevens zolang je actief
  klant bij ons bent. Als je hierover meer wilt weten en/of je voorkeur wilt aanpassen verwijzen we je naar onze klantenservice.



4. Verwerking gegevens voor marketing 

Je surf, zoek-, en koopgedrag worden verzameld op basis van cookie technieken op onze website systeemplafond.nu, je IP-adres en het advertentienummer
dat gekoppeld is aan het apparaat waarmee je surft. Wij doen dit alleen als je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies. Voor cookies geldt
een beperkte bewaartermijn en die termijn verschilt per cookie.


5. Gebruik algemene informatie en verkoopstatistieken voor een optimale winkelbeleving
Wanneer je op systeemplafond.nu een artikel bekijkt, zie je ook andere artikelen die we aanbevelen (bijvoorbeeld onder het kopje gerelateerd).
Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op het artikel of de categorie waar je op dat moment naar kijkt. Op basis van statistieken weten we dat klanten
die dat artikel kochten, ook geïnteresseerd waren in de andere artikelen. Deze aanbevelingen zijn niet persoonlijk: iedereen die dat artikel bekijkt,
ziet dezelfde aanbevelingen. Als je zoekt naar een bepaalde plafondplaat, ziet iedereen dezelfde vergelijkbare plafondplaten of plafondprofielen.
Of we laten je op basis van je zoekopdracht zien wat andere gebruikers zochten.


6. Het delen van jouw gegevens

-  Logistieke partners

  Om jouw bestelling goed te kunnen verwerken, werken wij samen met logistieke partners. Deze partijen ontvangen jouw klantnummer, bestelnummer,
  naam en bezorgadres om ervoor te zorgen dat ze jouw pakket op de juiste manier kunnen verwerken. 
Deze informatie hebben ze nodig om jouw pakketje
  op het door jou gekozen adres af te leveren.


Externe dienstverleners

  Wij schakelen ook andere externe dienstverleners in om te helpen met verschillende dingen. Soms hebben zij daar ook persoonsgegevens voor nodig.
  Wij delen alleen de gegevens die noodzakelijk zijn voor de opdracht die de externe dienstverlener voor ons uitvoert. We verkopen je gegevens niet aan
  deze dienstverleners of andere derde partijen.

  Het type werkzaamheden dat onze externe dienstverleners voor ons uitvoeren zijn:

        -       het ondersteunen bij het leveren van onze digitale diensten zoals de hosting, onderhoud en ondersteuning van onze website
        -       het ondersteunen bij onze advertentie- en marketing campagnes
        -       het ondersteunen bij het doen en het verkrijgen van ratings- en reviews
        -       het leveren van financiële diensten, zoals betaaldiensten.


Overheid

  Soms moeten wij persoonsgegevens doorgeven aan de overheid. Dit kan zich allereerst voordoen als bepaalde overheidsinstellingen
  deze gegevens nodig hebben voor de uitvoering van hun taken, zoals de Belastingdienst. Ook kan de politie of justitie bepaalde gegevens
  nodig hebben in het geval van fraude of misbruik. Tot slot kunnen bepaalde toezichthouders toegang tot persoonsgegevens krijgen in het kader
  van een onderzoek.


7. Opslag van jouw gegevens

Wij slaan jouw gegevens op binnen de Europese Economische Ruimte ("EER"). Het kan echter voorkomen dat bepaalde gegevens die we verzamelen,
worden doorgegeven aan of opgeslagen op een bestemming buiten de EER, bijvoorbeeld omdat een van onze externe dienstverleners daar gevestigd is.
Wanneer hiervan sprake is, zorgen wij dat dit gebeurt op een veilige en rechtmatige manier.


8. Beveiliging van jouw gegevens

Systeemplafond.nu neemt maatregelen om jouw persoonsgegevens te beveiligen. Door een toegangscontrole zorgen wij dat jouw persoonsgegevens
alleen toegankelijk zijn voor medewerkers waarvoor het noodzakelijk is dat zij daarmee werken.  De beveiliging van onze systemen hebben wij uitbesteed
aan externe partners die beschikken over de benodigde kennis en expertise op dit gebied. Mocht je twijfelen of het gevoel hebben dat wij niet veilig omgaan
met jouw gegevens, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.


9. Rechten met betrekking tot jouw gegevens 

Informatie en inzage

   Jij hebt het recht op een begrijpelijke en transparante uitleg over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten jij in dat verband kan
   uitoefenen. In dit privacybeleid hebben wij daarom uitgebreid uitgelegd welke gegevens wij van jou verzamelen en hoe wij met jouw gegevens omgaan.
   Daarnaast heb jij het recht om te allen tijde inzage van ons te vragen in de gegevens die wij over jou beschikbaar hebben. Je kunt dit aanvragen door contact
   op te nemen met onze klantenservice.

Correctie of bezwaar maken

  Jij hebt het recht om jouw persoonsgegevens te laten corrigeren als deze onjuist of verouderd zijn en/of om ze te laten aanvullen als ze onvolledig zijn.
  Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice. Daarnaast heb jij het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw gegevens
  als jij het niet eens bent met de manier waarop we jouw persoonsgegevens verwerken. Dit kun je zelf regelen door contact op te nemen met onze klantenservice.


Dataportabiliteit

  Jij hebt het recht om gegevens die jij aan ons hebt gegeven in het kader van de overeenkomst(en) die je met ons hebt gesloten te ontvangen
  in een machine-leesbaar formaat, zodat jij deze gegevens kan bewaren in een database van jou of van een andere partij. Dit betreffen jouw
  naam-, adres- en woonplaatsgegevens en bestelgeschiedenis. Wij bieden jou de mogelijkheid om deze gegevens in een machine-leesbaar formaat
  te verkrijgen, hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice.


Account verwijderen

  Jij hebt het recht om ons te verzoeken om alle gegevens die wij van jou hebben te verwijderen. Wanneer jij een verzoek indient om jouw account te verwijderen,
  zullen wij gegevens verwijderen die tot jou herleidbaar zijn behalve de gegevens die wij op basis van de wet moeten of mogen bewaren.
  Wij bieden jou de mogelijkheid om een verzoek in te dienen in je account of door contact op te nemen met onze klantenservice.


Klacht indienen

  Jij hebt het recht om een klacht in te dienen over de wijze waarop wij met jouw gegevens omgaan. Wanneer jij een klacht hebt,
  dan lossen wij dat het liefst zelf met je op. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice. Maar je hebt ook het recht om
  je met jouw klacht te wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.


Remkes B.V. is meer dan 20 jaar aangesloten bij de Nederlandse ondernemersvereniging "In Afbouw". Daarmee weet u dat u te maken heeft met een professioneel bedrijf.
Alle onze monteurs beschikken over veiligheidscertificaat aannemers en de projectleiders beschikken over VCA **. Wij vinden veiligheid voor onze opdrachtgevers en werknemers van groot belang.
Alle onze producten voldoen aan de Europese wetgeving.
Wij zijn trots op onze plafond en wand keur. Dit is een strenge selectie van gespecialiseerde bedrijven op het gebied van binnenafbouw. Onafhankelijke controleurs toetsen jaarlijks onze technische en administratieve prestaties.

Moment...

Product is toegevoegd aan uw winkelwagen
Verder winkelen
Naar complete winkelwagen
Product is verwijderd uit uw winkelwagen
Verder winkelen
Naar complete winkelwagen